SuperBoost


Een natuurlijke facelift voor jouw huid

Een natuurlijke facelift

Ontdek onze revolutionaire Super Boost en Biofeedback behandeling, een zeer resultaat-gerichte behandeling met een prachtig natuurlijk effect

Na het opstellen van jouw persoonlijk behandelpan stemmen we elke behandeling af op jouw huidtype. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en uitgebreid: van een snelle huidboost tot een oplossing voor fijne rimpels, onregelmatige huid, grove porien, acné, huidverslapping, lifting van de ogen en wenkbrauwen, versteviging van de hals-en kaaklijn.

Stap 1: Jet-Stream

We starten met een diepe huidreiniging en de eigenlijke Superboost-behandeling: een cocktail van vitaminen, mineralen en hyaluronzuur worden in de diepere huidlagen gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl het overtollige vuil uit de poriën wordt gehaald.

Deze stap 1 Jet-stream behandeling kan ook apart geboekt worden en is aan te raden in combinatie met Dermalux Led fototherapie.

Stap 2: Biofeedback

Met behulp van elektrostimulatie (biofeedback) krijgen de gelaatsspieren impulsen en gaan we ze trainen. Hierdoor wordt de huid steviger en strakker en we creëren ook meer volume in het gelaat. Deze ultieme work-out en fitness voor jouw huid zal de ogen opentrekken, wenkbrauwen liften, hals-en kaaklijn verstrakken.

Vrouw krijgt superboost behandeling
Vrouw krijgt superboost behandeling
Vrouw krijgt superboost behandeling
Vrouw krijgt superboost behandeling
Vrouw krijgt superboost behandeling
Vrouw krijgt superboost behandeling

Resultaat

Direct een frisse, strakkere huid én een natuurlijke glow

Een onzuivere/vette huid aanpakken en acné (opstoten) verminderen

Fijne rimpels rond de ogen verzachten en de ogen en wenkbrauwen natuurlijk liften

Een verslapte huid verstevigen en jouw gelaatsspieren versterken

Een egalere huid en minder vlekjes

Een ontspannen gevoel en ultieme workout voor jouw gelaat

Je hebt al een direct resultaat na de eerste behandeling. Om een optimaal en langdurig anti-ageig resultaat en natuurlijke facelifting zonder snijden of prikken te behalen, is een kuur van 4 à 6 behandelingen aan te raden.

Heb je een speciale gelegenheid en wil je jouw huid direct laten stralen? Kies dan voor een Super Boost behandeling 1 à 2 dagen voor jouw feest.

Uniek ook in ons instituut is dat we de Super Boost behandeling combineren met Dermalux Led fototherapie en met medische peelings, waardoor we huidproblemen tot in de diepte aanpakken en een langdurig frissere en egalere huid garanderen!

Vrouw krijgt superboost behandeling
Vrouw krijgt superboost behandeling

Bekijk hier de behandling