Huidverbeterende peelings


Voor elke huid een persoonlijk behandelplan

Een stevigere huid verkrijgen

Bij deze innovatieve liposomale peelings gaan we de huid tot in de diepere huidlagen verbeteren zonder de huid te beschadigen. Peelings worden beschouwd als een versnelde vorm van exfoliatie, verkregen door stimulatie van de huid. De bovenste slechte en dode huidcellen worden verwijderd en de diepe werking maakt het mogelijk om de huid steviger en elastischer te maken, de hydratatie te verhogen, huidproblemen zoals acné en pigmentvlekken te verbeteren. Het toevoegen van specifieke additieven op maat van jouw huid zal de behandeling nog versterken.

Een Dermaline peeling gaat de huid direct opfrissen, gladder, egaler en steviger maken en is ideaal om fijne lijntjes en rimpels te verzachten, huidverslapping te voorkomen, pigmentvlekken, couperose, rosacea en een onzuivere huid aan te pakken.

We werken steeds met een persoonlijk behandelplan en kijken welk type peeling het meest geschikt is. Deze behandelingen zijn ideaal in kuurvorm om de 2 à 3 weken waarbij we de concentraties en actieve ingrediënten opdrijven.

Dankzij de combinatie met een aangepast masker en/of Led fototherapie gaat de huid zich snel herstellen en is enkel een lichte roodheid de dag van de behandeling mogelijk.

Contacteer ons
na-peel
voor-peel
Een 3-wekelijkse kuur van fruitzuurpeels verbetert aanzienlijk droogterimpels, verheldert en egaliseert uw huidsteint. TIP: Beweeg de slider om het verschil te bekijken.
voor-peel
na-peel

Onze liposomale peelings

GLOWING SKIN

Een energieboost voor jouw huid, hydrateert en egaliseert, vermindert en voorkomt verkleuringen. Geeft een directe glow , frist de huid op en zal in combinatie met Dermalux Led fototherapie een rosacea gevoelige huid en couperose verbeteren.

PURE SKIN

Zal een onzuivere huid en acné tot in de diepte aanpakken , verkleint de poriën, werkt ontstekingsremmend en kalmeert de huid

FIRM SKIN

Pakt droogtelijntjes, rimpels en huidverslapping aan. Dankzij een 3-voudig retinol systeem stimuleert deze peeling collageenaanmaak en voorkomt ouderdomsvlekken. Verstrakt de huid al na één behandeling.

EVEN SKIN TONE

Pigmentvlekken en zonneschade behandelen en voorkomen, egaliseert de huid, werkt ophelderend en voorkomt de aanmaak van melanine. Ook geschikt bij hormonale problemen, zwangerschapsmasker en melasma.

SMOOTH SKIN

Een hydratatieboost voor de droge en normale huid, voorkomt en vertraagt de eerste tekenen van huidveroudering, voorkomt pigmentproblemen. Gaat eigen hyaluronaanmaak in de huid stimuleren en hyalurzonzuur toevoegen

MILDERE PEELINGS (enzymatisch, glycolzuur)

Geschikt voor meest gevoelige huid, ook na kankerbehandelingen. Frissen de huid op, hydrateren en geven glans en een frisse kleur aan de huid.

Hydrabrasie peeling

Aqua Renew Hydrabrasie is een nieuwe, aangename 2 in 1 behandeling om uw huid te verfijnen én te hydrateren tegelijk. De fijne exfoliërende diamond peeling zal uw huid oprfrissen en imperfecties corrigeren. Uw huid is zichtbaar gladder en zachter en uw verzorgingsproducten worden beter opgenomen.

Ideaal in kuur voor de behandeling van:


Rimpels en fijne lijntjes

Grove poriën en onzuivere huid

Zonneschade en pigmentatie

Littekens

hydrabrasie