Microneedling


Een verfijnde en jonge huid

Nanopore Microneedling

Nanopore microneedling is een zeer doeltreffende huidverbeterende behandeling, waarbij we hyaluronzuur, retinol, vitamine c en groeifactoren via fijne naaldjes in de huid inbrengen. Microneedling gaat de huid verstevigen, vernieuwing van de huid stumuleren en zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

De nieuwe electrische microneedling gaat de huid egaler maken en verjongen en is zeer geschikt voor de behandeling van

Fijne lijntjes en rimpels

Hyperpigmentatie

Huidverslapping

Donkere kringen rond ogen en wallen

Verwijde poriën

Acné en littekens

Een behandelkuur van 4 tot 6 behandelingen om de 14-30 dagen is aan te raden voor het bereiken van een langdurig resultaat in combinatie met aangepaste thuisverzorgingsproducten.

Dankzij deze nieuwe techniek, de combinatie met aangepaste diepwerkende serums en fijnere naaldjes is de behandeling zo goed als pijnloos. Het is aan te raden de behandeling te combineren met 20 minuten LED fototherapie om een snelle hersteltijd van de huid te garanderen.

De dag van de behandeling krijgt u een verzorgende crème mee, de dag nadien kan u uw dagelijkse verzorging en make-up aanbrengen.

microneedling
microneedling

3M Mesotherapie

Bij een 3M anti-aging Mesotherapie behandeling brengen we een cocktail van krachtige concentraten, hyaluronzuur, in combinatie met vitaminen en anti-oxidanten tot in de diepere huidlagen.

Een 3M mesobehandeling voor

Rimpels rond de ogen en de lippen

Frons- en voorhoofdrimpels

Versteviging van de kaaklijn

Hals- en décolté

Pigmentvlekken/zonnevlekken

Verstrakking van het lichaam

Striae/zwangerschapsstriemen

Haarverlies

Tijdens de pijnloze behandeling worden de werkstoffen op een natuurlijke en veilige manier zonder naalden ingesluisd met het 3M Mesoterapia toestel. Dit geeft een sterke boost aan de huid en gaat de huid gladder, strakker en frisser maken.

De behandeling kan op het gelaat, hals, décolté en handen toegepast worden. Ook overtollig vet of cellulitis kan met mesotherapie behandeld worden.

mesotherapie
mesotherapie