Huidverzorging bij kanker


Een moment van rust en ontspanning

Rust en ontspanning

Als Skin Professional Oncologie heb ik me gespecialiseerd in huidproblemen en huidverzorging tijdens en na kankerbehandelingen.

Tijdens chemotherapie en bestraling ondergaat de huid veel veranderingen en worden er minder nieuwe cellen aangemaakt. Daardoor krijgt men vaak te maken met huidproblemen zoals een droge, dunnere en gevoelige huid, roodheid en een vale teint. Ook tintelingen in handen en voeten kunnen voorkomen, als de gevoelszenuwen beschadigd geraken.

Daarvoor kan je bij mij terecht voor specifieke gelaatsverzorgingen, maquillage, handverzorging en massages om jouw huid te verbeteren, en ook een moment van rust en ontspanning te brengen. Herbalanceringsmassages kunnen ook een pijnlijk gevoel in oa handen en voeten verlichten.

Tijdens de gelaatsverzorging werk ik met hypo-allergene producten aangepast aan jouw huidtype en huidgevoeligheid, die de huid diep hydrateren en gevoeligheden en irritaties, roodheid verminderen. Een verzorging bestaat uit een gelaatsreiniging, fijne peeling, herbalanceringsmassage van het gelaat, een kalmerend masker en dagverzorging. Specifieke massagetechnieken kunnen tintelingen in handen en voeten, die kunnen ontstaan tijdens chemotherapie verminderen en ontspanning brengen.

Een combinatie van een gelaatsverzorging met 20 minuten Dermalux Led fototherapie zal de huid nog dieper hydrateren, de huid aansterken en huidproblemen zoals roodheid en eczeem zichtbaar verbeteren.