Gelaatsverzorging


Een gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype

gelaatsverzorging gelaatsverzorging

Aangepast aan uw huidtype

Elke gelaatsverzorging start met een poriediepe reiniging en peeling om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen en de huid voor te bereiden en toegankelijk te maken voor de verzorgende serums, crèmes en maskers.

Onze serums worden met specifieke en ontspannende massagetechnieken ingebracht. Elke verzorging eindigt met een diep hydraterend masker aangepast aan uw huidtype of 20 minuten LED fototherapie, wat het effect van uw behandeling nog zal vergroten en een stralende glow garandeert.

We werken met producten van Mila d’Opiz, Zwitserse natuurcosmetica op topniveau om uw huid te verbeteren en huidveroudering af te remmen. Uniek aan Mila d’Opiz is dat ze gebruik maken van intelligente transportsystemen (nanosomen) om de actieve werkstoffen naar de diepere huidlagen te brengen. Met de "Skin Whisperer" verwierf Mila d’Opiz de “European Cosmetics" Innovation prijs voor het meest innoverende anti-aging ingrediënt in een serum en crème.

Contacteer ons
gelaatsverzorging
gelaatsverzorging

Skin Clear

Een intensieve reiniging en peeling voor een onzuivere en vette huid, ook ideaal voor een mannenhuid met baardirritatie

Hyaluronic

Een hydratatieboost voor een droge en vochtarme huid, die fijne rimpeltjes direct doet vervagen

Skin Sensitive

Een ontspannen verzorging voor een gevoelige, droge en geïrriteerde huid, ook tijdens en na chemotherapie.

Skin Refine anti-aging

Een anti-aging behandeling van de hoogste kwaliteit door de combinatie van actieve peptides, die in elk product voorkomen, nl “Syn-Ake” met een spierontspannende werking die expressielijntjes doet verzachten, en “Matrixyl 3000” met een krachtige anti-rimpel werking.

Vit C boost

Een clarifiërende en liftende verzorging die de tekorten aan vitaminen gaat aanvullen die door schadelijke omgevingsinvloeden zoals stress, Uv-licht en luchtvervuiling vernietigd werden

Phyto de Luxe

Deze innovatieve anti aging gelaatsverzorging zal door een combinatie van phytohormonen en plantaardige stamcellen rimpels verzachten, gelaatscontouren verstevigen en celvernieuwing activeren. Corrigeert grondig de vroegtijdige tekenen van huidveroudering