LED fototherapie


Al na één behandeling resultaat

Verbetering van uw huidkwaliteit

DERMALUX LED fototherapie is één van de nieuwste en meest doeltreffende behandelingen om uw huidkwaliteit te verbeteren dankzij de kracht van puur licht.

Al na één behandeling krijgen de huidcellen onmiddellijk nieuwe energie, waardoor een vale, vermoeide teint wordt gerevitaliseerd en de huid een mooie glow krijgt.

Een behandelingskuur zorgt voor een langdurige zichtbare verbetering van de huid, versnelt de vorming van nieuwe cellen en geeft een stralende, gezonde huid.

Dankzij specifieke golflengten van licht is fototherapie zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, onder andere huidveroudering, acné en gevoelige huidcondities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

led fototherapie

Hoe Led fototherapie werkt

Door veroudering, huidproblemen of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen.

Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten.

LED Fototherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van rood, blauw, en near-infrarood licht om de huidcellen opnieuw op te laden, sneller te genezen en te verjongen. Huidcellen die van energie worden voorzien, functioneren beter en kunnen zich tot 200% sneller vernieuwen, wat vervolgens leidt tot een gezonde en stralende teint.

Het is klinisch aangetoond dat Dermalux LED de collageen- en elastineproductie stimuleert, de bloedsomloop verbetert, roodheid en irritatie vermindert en afrekent met bacteriën die onzuiverheden veroorzaken.

LED fototherapie
LED fototherapie

De behandeling

van even tijd voor uzelf, terwijl uw huid het licht absorbeert om de celvernieuwing te stimuleren en de huid weer te laten stralen.

Een behandeling bestaat uit een gelaatsreiniging, zachte peeling, diepwerkend serum en 20 minuten LED fototherapie, waarna u – zonder hersteltijd – stralend naar huis gaat.

Voor huidproblemen zoals oa rosacea, acné en eczeem is een behandelkuur van 6 à 10 behandelingen aan te raden voor een langdurig huidverbeterend resultaat.

Led fototherapie is ideaal in combinatie met een hydrabrasie peeling, fruitzuurpeeling of microneedling en zal het effect van uw behandeling aanzienlijk verhogen en een snel herstel van de huid bevorderen.