Adipologie & Huidverstrakking


Totale lichaamsverstrakking en afslanking met direct resultaat

Adipologie is de allernieuwste en meest effectieve behandeling voor vetverwijdering, cellulite en huidverstrakking met direct zichtbaar resultaat. Lokale vetophopingen, die je niet weg krijgt door dieet of sporten, worden aangepakt met centimeterverlies en strakkere contouren vanaf de eerste sessie. Welke zones kunnen we effectief behandelen?

Buik

Armen

Binnen- en buitenkant bovenbenen

Dijen

Rug

Love handles

Kuiten

Cellulite benen

Adiplogie behandleing
Adiplogie behandleing
Adiplogie behandleing
Adiplogie behandleing
Adiplogie behandleing
Adiplogie behandleing

We werken op

Centimeterverlies

Huidverstrakking

Cellulite

Silhouetverbetering

Body contouring / bodyshaping

Huidverjonging

Collageenaanmaak stimuleren

Adipologie werkt op basis van gepatenteerde multi-focus LFU, Low Frequency Ultrasound en geeft trillingen, micromassage waardoor vet wordt verwijderd zonder beschadiging van het weefsel, jouw contouren worden verstevigd en cellulite (verharding van het bindweefsel) vermindert. Geen enkele andere technologie kan het het onderhuids bindweefsel en collageen type VI op een natuurlijke manier stimuleren, jouw bindweefsel opnieuw elastischer maken, verjongen en het huidverouderingsproces omkeren. Vetcellen worden geledigd en omliggend collageen wordt gestimuleerd waardoor het lichaam verstrakt.

Cellulite ('sinaasappelhuid' met putjes en bultjes) ontstaat door plaatselijke vetophopingen waardoor vetcellen vergroten en jouw bindweefsel verhart. Met Adipologie gaan we jouw bindweefsel opnieuw elastischer maken waardoor cellulite vermindert en je ook veel sneller vet gaat verbranden en geen 'jojo' effect!

De behandeling is niet-invasief, volledig pijnloos, aangenaam en veilig. Afhankelijk van de behandeltijd per zone zijn 2 à 5 behandelingen aan te bevelen voor een maximum en langdurig resultaat. Met Adiplogie verminder je snel en veilig vetcellen en behaal je resultaten in 2 weken die je met andere behandelingen pas in 3 maanden bereikt!

Bekijk hieronder de resultaten:

Adiplogie behandleing